Recept,  Rom

RegnbĂ„ge 🌈

 

Ingredienser

8 cl Apelsinjuice

6 cl Champagne

4 cl Barcadi Rom

2 cl Galliano

2 cl BlÄ Curaçao

2 cl Grenadin

Beskrivning
Champangeglas

  1. Blanda rom, galliano och apelsinjuice. 
    (Om du anvĂ€nder en shaker sĂ„ skaka utan is för att inte Ă€ndra densiteten pĂ„ lagret dĂ„ det blir svĂ„rare att skikta) 
    HĂ€ll upp i ett champagneglas.
  2. Tippa glaset Ät sidan och hÀll i grenadine i utkanten av blandingen.
    (HĂ€ller du i grenadinen först kommer du fĂ„ en ganska rak linje mellan lagren medans o du hĂ€ller i den i efterhand blir det en mjukare övergĂ„ng frĂ„n rött – orange – gult)
  3. Blanda champagne och curaçao separat och skikta ner överst. 

(Du bör fĂ„ en fin övergĂ„ng mellan gult – grönt – blĂ„tt, om det blir en för rak linje mellan gult och blĂ„tt sĂ„ rör om försiktigt i topplagret för att blanda upp det lite)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *