RegnbĂ„ge đ
Ingredienser
8 cl Apelsinjuice
6 cl Champagne
4 cl Barcadi Rom
2 cl Galliano
2 cl BlÄ Curaçao
2 cl Grenadin
Beskrivning
Champangeglas
- Blanda rom, galliano och apelsinjuice.
(Om du anvÀnder en shaker sÄ skaka utan is för att inte Àndra densiteten pÄ lagret dÄ det blir svÄrare att skikta)
HÀll upp i ett champagneglas. - Tippa glaset Ät sidan och hÀll i grenadine i utkanten av blandingen.
(HĂ€ller du i grenadinen först kommer du fĂ„ en ganska rak linje mellan lagren medans o du hĂ€ller i den i efterhand blir det en mjukare övergĂ„ng frĂ„n rött – orange – gult) - Blanda champagne och curaçao separat och skikta ner överst.
(Du bör fĂ„ en fin övergĂ„ng mellan gult – grönt – blĂ„tt, om det blir en för rak linje mellan gult och blĂ„tt sĂ„ rör om försiktigt i topplagret för att blanda upp det lite)